“Europa în 80 de Zile” în Imagini

Despre “Europa în 80 de Zile” se poate citi aici, dar pe scurt acesta a însemnat (pentru mine) 8300 de km pedalați, în 80 de zile, prin 13 țări. Pe aceasta pagină voi “povesti” excursia prin lentilele aparatului, așa cum a văzut el locurile, oamenii și aventura.

Trecerea in Polonia am facut-o dinspre Slovacia pe un offroad de padure, cu urcari destul de serioase si cu nori negri pe cap. De acolo am pornit-o spre Cracovia, ratacind putin drumul (dupa ce in Slovacia il ratacisem bine de tot!), dar ajungand cu bine. Vremea ne-a fost chiar favorabila, doar relieful avea valuri (la propriu). In apropiere de Berlin ne-am intalnit si cu ploaia, dar dupa am mers cu toate panzele sus pana la Nordhorn, oras situat pe granita cu Olanda.

Din Olanda pana pe Valea Loirei, la Chinon. Drumuri, parcuri, apusuri si rasarituri, orase si aventura…

 

Soare, munte si mare: Atlantic-Coasta de Azur.
Am inceput cu 2 zile de odihna pe o plaja la ocean, am continuat cu traversarea Pirineilor prin Col du Pourtalet(1794m), iar apoi ne-am indreptat spre Mediterana, la Castellon. Dupa Castellon am urmat coasta spre casa, pana la Cannes, in Franta.

Ultimul album de vara trecuta, ce acopera traseul Dignes(Franta)-Budapesta. Am mai trecut prin: Elvetia, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Romania.

 

 

2 thoughts on ““Europa în 80 de Zile” în Imagini

Add yours

Leave a comment

Blog at WordPress.com.

Up ↑