“Europa în 80 de Zile” în Imagini

Despre “Europa în 80 de Zile” se poate citi aici, dar pe scurt acesta a însemnat (pentru mine) 8300 de km pedalați, în 80 de zile, prin 13 țări. Pe aceasta pagină voi “povesti” excursia prin lentilele aparatului, așa cum a văzut el locurile, oamenii și aventura.

Trecerea in Polonia am facut-o dinspre Slovacia pe un offroad de padure, cu urcari destul de serioase si cu nori negri pe cap. De acolo am pornit-o spre Cracovia, ratacind putin drumul (dupa ce in Slovacia il ratacisem bine de tot!), dar ajungand cu bine. Vremea ne-a fost chiar favorabila, doar relieful avea valuri (la propriu). In apropiere de Berlin ne-am intalnit si cu ploaia, dar dupa am mers cu toate panzele sus pana la Nordhorn, oras situat pe granita cu Olanda.

Din Olanda pana pe Valea Loirei, la Chinon. Drumuri, parcuri, apusuri si rasarituri, orase si aventura…

 

Soare, munte si mare: Atlantic-Coasta de Azur.
Am inceput cu 2 zile de odihna pe o plaja la ocean, am continuat cu traversarea Pirineilor prin Col du Pourtalet(1794m), iar apoi ne-am indreptat spre Mediterana, la Castellon. Dupa Castellon am urmat coasta spre casa, pana la Cannes, in Franta.

Ultimul album de vara trecuta, ce acopera traseul Dignes(Franta)-Budapesta. Am mai trecut prin: Elvetia, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Romania.

 

 

Advertisements

2 thoughts on ““Europa în 80 de Zile” în Imagini

    […] fi puse în practică. Astăzi avem un exemplu perfect pentru o astfel de reuşită mulţumită lui Matei Bogdan şi Adrian Podeanu care, prin ianuarie anul acesta, au visat la un tur al Europei care să […]

    […] fi puse în practică. Astăzi avem un exemplu perfect pentru o astfel de reuşită mulţumită lui Matei Bogdan, Adrian Podeanu şi Cornel Buliga care, prin ianuarie anul acesta, au visat la un tur al Europei care […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s